Top

Author Archive | sigrun

Forjulshygge2017

Førstkommende søndag står vi klare med bål, noe varmt å drikke og litt underholdning. Håper mange har lyst å ta turen innom Klokkarskogen 3. desember kl 16.30

Continue Reading 0
DSC00724

Oppgradering av snarveier og stier

Velforeningen har vært på befaring med forvaltningssjef i kommunen. Han var tydelig på at snarveier på kommunal grunn, opparbeidet av kommunen i sin tid, var kommunalt ansvar! Vi har blitt bedt om å forfatte et brev til kommunen der vi lister opp hvilke snarveier vi ønsker oppgradering av. Bymiljøetaten ønsket også at vi forsøkte å […]

Continue Reading 4
forjulshygge-klokkarskogen-2

Førjulshygge i Klokkarskogen!

Styret i Øvsttun Vel ønsker å starte en ny tradisjon for naboene på Øvsttun – velkommen til førjulshygge, første søndag i advent. Gi gjerne beskjed i kommentarfeltet eller på mail hvis du har med barn. Vi planlegger en overraskelse til dem.

Continue Reading 0
St.Hans-fering på Øvsttunparken. 012

Velkommen til St.Hansfering!

Velforeningens er også i år med på å arrangere sankthansfeiring på lekeplassen ved Øvsttunheimen. Fredag 24. juni kl. 1800 starter opprydningen. Vi håper at du har lyst til å være med på litt rydding. I grove trekk handler ryddingen om fjerning av bålrester, fjerning av griller og eventuelt litt bossplukking.

Continue Reading 0
IMG_7879

Dugnad 16.april

Velkommen på dugnad i regi av Øvsttun velforening lørdag 16. april kl. 9-15, på Ulsmågmarkene. Vi vil gjerne ha så mange som mulig med. Det er fullt mulig å bare være med en time eller to hvis du har andre gjøremål du også vil rekke over.

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes