Top

Verdens aktivitetsdag med Dine30-kampanje

IMG_824510. mai er Verdens aktivitetsdag. Dagen er en fin anledning til å sette fokus på fysisk aktivitet. Vi håper alle benytter muligheten til å ta en tur i en eller flere av Øvsttun sine fine parkområder. En kort tur daglig eller noen ganger i uka kan gi stor helsegevinst, gode naturopplevelser og sosialt samvær på kjøpet. Kampanjen Dine30 er utviklet av Helsedirektoratet for å få oss til å oppdage, og kanskje også gjenoppdage, naturen og turmulighetene vi har i nærmiljøet vårt.

«Dørstokkmila» er et begrep mange kjenner seg igjen i. Vi er mange som trenger litt drahjelp for å komme i gang. Det er også lettere å opprettholde aktiviteter over tid hvis man er en «gjeng» som støtter og heier på hverandre.

Dine30-kampanjen

 

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes