Top

Sankthansfeiring på lekeplassen

VelforeningenSankthans arrangerer også i år sankthansfeiring på lekeplassen. Arrangementet starter kl 18:00 og vi lover også i år et flott bål. Vi håper så mange som mulig kan bruke denne anledningen til å bli bedre kjent med naboene sine. Det blir opplegg for barna med søt premiering. Velforeningen stiller med 2-3 store griller. Beboerne kan ta med kulegriller selv, men det er ikke tillatt med engangsgriller. Det vrimler av barn og vi ønsker ikke at noen skal brenne seg. Det kan være lurt å ta med seg noen lette stoler, bord eller liggeunderlag. Det avgjør den enkelte.

Et slikt arrangement krever mye forarbeid og noe etterarbeid. Forarbeidet er i de beste hender. Onsdag 24. juni kl. 1800 starter opprydningen. Vi håper at du har lyst til å være med på litt rydding. I grove trekk handler ryddingen om fjerning av bålrester, fjerning av griller og eventuelt litt bossplukking. Vi får gjort mye på en liten time!

 

 

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes