Top

Bålkos i Klokkarskogen

Desember vBålkosar en måned med mye regn. Slike bagateller hindrer ikke barn i å bruke friområdene på Øvsttun. En fredag seint i desember rykket 1. trinn ved Ulsmåg ut og la under seg Klokkarskogen. Det er spennende å se hvordan barn lar seg inspirere av naturen. En klynge med små trær kan plutselig bli til en borg. En stein blir til en talerstol, kongler til sauer og pinner til slanger. Mot slutten av dagen fyrte vi opp i noen bål. Barna grillet både pølser og pinnebrød. Plutselig kom noen gutter springende med øynene like under hårfestet. De hadde funnet en padde. Alle barna stormer til og vi får anledning til å studere dette dyret på nært hold. Det er alltid kjekt for barna å besøke Klokkarskogen.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes