Top

God trening i en dugnad

Engasjerer du deg i gratis og meningsfull dugnad, kan du få god og allsidig trening med på kjøpet. Det er veldig god trening i å dytte pukkfyllte trillebårelass foran seg, dra tunge greiner, sage, kviste og beskjære. Det var akkurat dette som skjedde i midten av april. 15 øvsttunbeboere koste seg med gratis trening,  sosialt samvær og hyggelig matpause.  Resultatet har blitt to fine grueområder. Både på Ulsmågmarkene og i Klokkarskogen vil det komme benker rundt gruene slik at både skoler, barnehager og beboere kan øve seg kunsten å lage god mat på bål. På Ulsmågmarkene har vi  tillegg tatt ut noe undervegetasjon. Det tok ikke lang tid før de første barna la nye lekeområder under seg.

Førstelektor Bjørg Oddrun Hallås har presisert viktigheten av dugnad i en liten artikkel som er publisert på Høgskolen i Bergen sine nettsider. Følg gjerne lenken under. Les, smil og dukk gjerne opp på en dugnad i fremtiden. Velforeningen kan garantere en hyggelig treningsøkt, kanskje med svak gangsperr dagen etterpå. Det siste avhenger av hvor raskt du velger å springe med tungt trillebårlass.

www.hib.no/forside-nyheter/god-trening-i-ein-dugnad

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes