Top

Velkommen til dugnad i Klokkarskogen, 25. mars kl. 10:00

Det blir dugnad førstkommende lørdag. Vi trenger hjelpen din! Denne gangen skal vi prioritere Klokkarskogen. Stiene er noe nedslitt og vi skal kjøre inn både bark og veigrus. En lastebil legger fra seg både grus og bark på sti som starter fra Klokkarlia. Herfra skal vi kjøre massene dit de trengs.  En velvillig beboer stiller med motorisert trillebår. Vi kjører en rekke trillebåreturer og reparerer stiene samt legger bark i fuktige deler av de naturlige stiene. Vi håper også på at noen kan montere et skilt som ber bilister om å senke farten i Midtlia.

Vi trenger 3-4 trillebårer, 2-3 jernriver, 2-3 grafser, 2-3 grafsebrett og mye pågangsmot. Vi spiser lunsj sammen rundt 12:00. Dugnaden varer seinest til 15:00. Husk at i gamle dager var de beste skiløperne skogsarbeidere. Det er god trening i en dugnadslørdag i Klokkarskogen! Meld dere gjerne på til Frode på 94439889. Her kan du også fortelle om du kan ta med noe utstyr selv.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes