Top

Oppgradering av sti, Klokkarskogen.

Kanskje du gikk gjennom Klokkarskogen 8. mai eller 31. mai? Da ville du antakelig hørt lyden av kvistkutter, av usmurte trillebårhjul, av grafser i stein og av finsk, belgisk, spansk og engelsk. Ti utenlandske studenter, knyttet til Høgskulen på Vestlandet, skulle lære om både friluftsliv og norsk dugnadsånd. Målet med dugnaden var å oppgradere stien mellom toppen av Klokkarskogen og gangsti Klokkarlia-Stemmelia. Denne vakre buketten av hjelpere trillet inn mange lass med pukk som har blitt til en god såle i de våte delene av stien. Deretter ble det lagt en solid duk. På toppen la vi fersk flis. Det er fritt frem hvis du ønsker å prøve gå den oppgraderte stien.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes