Top

Godt gjennomført dugnad

Den årlige dugnaden ble gjennomført igår, lørdag 27. april. Takk til alle som bidro.

Vi registrerte totalt 18 voksne, i tillegg til noen litt mindre som bidro med sitt.

Det ble ryddet langs bekken på Ulsmågmarken og tatt vekk mye vekst/ ettervekst. Det ble også felt noen trær i svingen ved Midtlia og ryddet for busker i trappen ved Klokkalia. Velforeningen hadde leid inn en solid kvistkutter slik at greiner og busker ble ryddet unna i en fei. Denne maskinen hadde nok mange likt å hatt tilgang på i egne hager:-)

En ekstra takk til Bjørg Oddrun Hallås som tok med seg studenter til å hjelpe. I år stilte 4 studenter fra ulike europeiske land som er på utveksling hos Høgskolen på Vestlandet. De var svært positiv til den norske naturen og dugnadsånden, og synes det var et godt avbrekk fra studiene.

Som vanlig ble det servert lunsj i barnehagen til de fremmøtte. Her ble det mulighet for en god naboprat.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes