Top

Invitasjon til årsmøte 18. juni kl. 19.00 på fotballbanen i Øvsttunparken

Vi er glade for å kunne inviterer til årsmøte på fotballbanen i Øvsttunparken torsdag 18. juni kl 19:00

Myndighetene har begrenset arrangement til 50 personer på offentlig sted. For å sikre at det ikke møter flere enn det som er tillatt, ønsker vi påmelding til årsmøte. Dette kan gjøres på Facebook eller ved å ringe/ sende sms til Hanne, tlf: 90671495. Andre som ikke er påmeldt, er velkommen så lenge det totale antallet deltakere IKKE overstiger 50 personer. Det vil være vakter for å sikre at avstand og tiltak overholdes. 

Gjeldene dokumenter finner dere ved å trykke her: innkalling, årsberetning og regnskap.

Viktig informasjon vedrørende smitteverntiltak: 

Det vil ikke bli satt ut stoler til deltakerne. Vi oppfordrer alle til å ta med egen stol, paraply og/ eller kle deg etter været. Det vil være angitt merker for plassering av stoler, for å sikre korrekt avstand. Det vil ikke bli levert ut papirkopier av dokumentene til årsmøte, men du er velkommen til å ta med ditt eget eksemplar på papir eller digitalt. Vi anmoder ellers alle om å følge de nasjonale anbefalinger om at syke eller personer som har symptomer på luftveisinfeksjon bør holde seg hjemme, holde avstand til hverandre, og følge angitte retningslinjer for hoste- og håndhygiene. Det vil være håndsprit tilgjengelig.

Det blir dessverre ingen servering, men ta gjerne med egen termokopp med valgfri drikke i. 

Alle dokumenter vedrørende årsmøte som saksliste, referat, årsberetninger og godkjent regnskap finner du her på nettsiden vår. Klikk på fanen Referat øverst på siden og du blir ledet til en mappe som heter Årsmøte.

For spørsmål ta gjerne kontakt med styret i velforeningen på mail: styret@ovsttunvel.no

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes