Top

Årsmøte er gjennomført

Årsmøte ble gjennomført 18. juni på fotballbanen ved Øvsttunparken. Nytt i år var et høyt fokus på smitteverntiltak. Styret stilte både med håndsprite, tommestokk for korrekt avstand av plasser, og med oppmøteliste.

7 medlemmer møtte, og det var gode innspill underveis. Dessverre var styret preget av smitteverntiltak og/ eller for mye sol, slik at det ble glemt å ta bilder fra møtet. Litt synd siden det kanskje var et historisk møte i velforeningens historie.

Protokollen er tilgjengelig på hjemmesiden vår. Her finner du den. Takk til beboere som stilte på årsmøte. Det er kjekt å se at det er engasjerte beboere på Øvsttun, og det kom inn flere gode forslag.

I tillegg kan vi love at både bilde og presentasjon av det nye styret vil komme til høsten. Vi håper også å kunne ta opp igjen våre faste aktiviteter/ arrangementer fra høsten.

Nå tar styret ferie, og vi ønsker alle en god, om enn kanskje annerledes sommer. Sommerens motto: Husk meteren!

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes