Top

VEL GJENNOMFØRT DUGNAD 19. SEPT 2020

Dugnad 19. september 2020 ble vel gjennomført i nydelig sol, god avstand og høyt fokus på smittevern. Det var 13 fremmøtte, i tillegg til at noen barn bidro supert med å bære kvister. Det ble gjennomført arbeid på tre av de grønne lungene; Sørliaskogen, Ulsmågmarken og Herr Branntårn.

Ved Herr Branntårn var det et arbeidslag (3 personer) som gjorde en fantastisk innsats. Tilkomsten ble gjort fri for vekster, og kvister/ tilvekst på hele området ble fjernet. Nå er det bare å ta seg en tur og nyte utsikten.

På Ulsmågmarken var det 7 personer som stilte og fikk en god jobbe-/ treningsøkt. Stien ble gjort bredere ved at tilvekst ble fjernet, og ny duk og veigrus ble lagt på. I tillegg ble nye skudd og grener fjernet i området, råtne trær/ grener tatt ned og den innleide kvistkvernen gjorde resten av arbeidet.

I Sørliaskogen var det også et arbeidslag (tre personer) som jobbet. Her ble tilvekst fjernet og små trær/ grener beskjære for å åpne litt mer opp i skogen.

TAKK TIL ALLE SOM BIDRAR PÅ DUGNADENE OG ELLERS MED FOREFALLENDE ARBEID.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes