Top

Tur til Varderekka, gjennomført lørdag 25.mai

Turen til Varderekka ble gjennomført i går. Grunnet litt kort frist ble det kun to Øvsttunbeboere som gikk turen, men flere var interessert og ønsket å bli med en annen gang. Turen startet ved buss-stoppet før selve Gullbotten. Derfra bar det til topps og inn i tåkeheimen, som lettet av og til.

Fra Redningshytten bar det videre til Austlifjell, deretter Sletteggi, så Livarden og til slutt Totlandsfjellet. Vi avsluttet ned Kubakkane og Myrdalen på litt stive bein. Asfalten til Øvsttun føltes hard etter 8 timer og 45 minutters tur, men med en god følelse av å ha gjennomført.

I september planlegger vi ny tur med alle som synes dette høres spennende ut og har lyst å oppleve Varderekka. Følg med for info etter sommeren.

Noen bilder fra turen:

Her ligger den eldste Redningshytten som har 90 års jubileum i år. Den skal rehabiliteres av shepaeene som bygget Oppstemten.
På toppen av Gullfjellet
Rett etter start, på vei opp mot Gullfjellet
Knerten er også med på tur!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bli med på fjelltur langs VARDEREKKA LØRDAG 21. september | Øvsttun velforening - September 3, 2019

    […] Ønsker du å studere turløypen nærmere, klikk her For å lese mer om turen og beskrivelse, klikk her. For å lese om turen som ble arrangert i våres, klikk her. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes