Top

KLOKKARSKOGEN ER BLITT “JULESKOG”

I flere år har velforeningen arrangert førjulshygge i Klokkarskogen med godt oppmøte og gode tilbakemeldinger. Grunnet smitteverntiltak og smittesituasjonen er det ikke mulig for oss å arrangere dette i år. Det er en vanskelig tid for oss alle, og for noen mer enn andre.

Styret i velforeningen har derfor prøvd å lage en litt ekstra trivelig skog for alle beboere, og har i denne anledningen omgjort Klokkarskogen til “juleskog” for alle beboerne. Vi inviterer også beboere til å være med å sette sitt preg på juleskogen. Vi håper at dette kan friste alle til å ta en tur ut, gjerne etter mørkes frembrudd. Kanskje du får et smil og et nikk, eller slår av en liten prat med en nabo, selvfølgelig på god avstand. I disse tider må vi alle viser omsorg for hverandre, og et smil og et hei kan gjøre mer enn du aner. Så hva med å invitere en nabo på en spasertur i juleskogen? Eller ta med pølser som grille i en av bålpannene mens barna leker i skogen?

Både skole og barnehage i nærområdet er invitert til å pynte litt i “juleskogen”. Vi vil også gjerne inviterer beboere til å pynte trær i “juleskogen”. Særlig trærne rundt området ved de to sitteplassene (med bålgruen og på toppen) blir glad for pynt, men det er også muligheter for å pynte litt i andre områder. For alle som vil pynte er det svært viktig at alt som henges opp er nedbrytbart og forsvarlig med tanke på både dyr og at barn ferdes der. Vi ønsker heller ikke en stor opprydningsjobb eller boss som blir liggende. Gode tips om dette er laget til juleskogen på Fløyen og kan hentes HER.

Vi har også hengt ut poster/ oppgaver for dem av dere som ønsker det. 12 poster henger ute med refleksbånd. Oppgavene er tilpasset for familier som går sammen. Ta med lommelykten/ hodelykten og se om dere finner oppgavene. Svarene kan noteres på skjemaet som dere laster ned herfra. Svarskjemaene kan sendes til mail: styret@ovsttunvel.no (men det er ikke påkrevd). For de barna som savner den tradisjonelle lille premien, vil medlemmer av styret være tilgjengelig i Klokkarskogen (på toppen) søndag 20. desember mellom klokken 12- 14 og levere ut dette. Det vil da være viktig å huske å holde GOD avstand. Er det flere som venter, ta gjerne en tur i juleskogen og nyt den.

“Juleskogen” vil være tilgjengelig i hele desember. Lysene tennes første søndag i advent, og vil være tent hver dag fra ca kl. 15 til 23 i hele desember.

VI HÅPER ALLE BEBOERE KAN BISTÅ MED Å HOLDE JULESKOGEN VÅR FIN OG KOSELIG, SLIK AT VI SAMMEN KAN HA GLEDE AV DETTE I EN ANNERLEDES JULETID.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes