Top

Opprusting av gangsti mellom Lilletveitvegen og Birkelandsbotn

De fleste kjenner gjerne til gangstien mellom Lilletveitvegen og Birkelandsbotn. Gangstien blir brukt både av turgåere i alle aldre, mosjonister og skolebarn. En sprek gjeng med engasjerte beboere har gått i front for en opprustning av turstien. Prosjektet er et samarbeid mellom syv velforeninger fra området rundt vannet. I tillegg til opprustning av gangstien, skal det også tynnes skog. Vi håper at dette vil føre til økt bruk av de flotte områdene rundt Birkelandsvannet.

IMG_7879Lørdag 22. november var første dugnad på dette omfattende prosjektet. 20 mennesker tre motorsager, to traktorer og en flisekutter deltok. Traktorene arbeidet med å kjøre pukk ut på gangstien, fra Lilletveit. Trær og greiner ble kuttet og flisekuttet i stor stil. Det er alltid kjekt med dugnad. Med så mange mennesker med, skjer det raskt endringer. Samtidig er det meningsfylt å arbeide sammen, mot felles mål!

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes