Top

Invitasjon til åpningsfest 20. oktober, Ulsmåg skole

Ulsmåg sIMG_8709kole ble offisielt åpnet 9. september av statsminister Erna Solberg. Nå har elever og foreldre, idrettslag og lokalsamfunn brukt skolen i to måneder. Vi er alle veldig stolte av dette praktbygget. Ulsmåg har som ambisjon å bli et møtested for menneskene som bor rundt skolen. Gymsalen er spekket av ulike aktiviteter på kveldstid. Mange barn går nå til treninger av ulikt slag. Det gleder vi oss over.

20. oktober inviteres hele nabolaget til åpningsfest. Elever og lærere gjennomfører en forskjøvet skoledag som starter kl. 1300 og varer til 1800. Det blir underholdning i gymsalen av skolens elever. Forestillingene starter 1630 og 1720. Forestillingene er identiske og dere kan velge selv hvilken dere vil gå på. Det er også mulig til å vandre rundt i bygget for å kikke på musikkrom, naturfagsrom, katiner i tillegg til de ulike baserommene. Det vil bli rikelige muligheter til å kjøpe kaffe og kaker. Hvorfor ikke rusle innom for å kikke på Bergen kommune sitt nye skoleflaggskip?

Du er hjertelig velkommen på åpningsfest!

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes