Top

Appstyring, velforening og Høgskolen i Bergen

mzl.gfzdvlhf.175x175-75Har du hørt om appen Øvsttunparkene? Den skal stimulere til bruk av de grønne lungene her på Øvsttun. I de siste månedene har ulike fagmiljø ved Høgskolen i Bergen, lærere ved Ulsmåg skole og Øvsttun velforening arbeidet med å utvikle denne appen ytterligere. Strukturen i appen er nå ferdig. Den er nedlastbar både i Google Play og i App Store. Appen vil etter hvert gi deg oppskrift på seljefløyte, når du står ved et seljetre. Den vil kunne komme med oppskrift på blåbærpai når du vasser gjennom blåbærlyng i Klokkarskogen. Kanskje du vil lese om asketreet, sittende med ryggen lent mot et?

Ulsmåg skole vil nok få et hovedansvar for å legge inn stimulerende aktiviteter og fengende undervisningsopplegg. Vi håper  mange laster den ned, bruker den, og kommer med nyttige innspill som kan forbedre den ytterligere.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes